<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


mandag, juni 30, 2003

Så børnene sover.. så skal jeg bare finde en måde at fordrive tiden til forældrene kommer hjem.. Har været en RIGTIG hygsom aften, og desværrer ikke engang afskrækkende... vil stadig have børn selv en gang i fremtiden ;-) Ikke engang da den ene blev hys af overtræthed var det træls, og da hun faldt i søvn efter lidt hyleri, havde jeg næsten ikke lyst til at lægge hende fra mig igen (men man skal jo nødigt vække hende igen).

Nå i morgen bliver lejlighederne vurderet, og når så vi alle har fået de endelige lån, så vil bestyrrelsen komme og lave papirene, og så er jeg den endelige ejer af en 2v'er på 5 til 2000 om måneden (skal jeg nævne at der er 10 min til storkespringvandet på cykel derfra?? ;-) ) Nu håber jeg bare at den holder sig inden for grænsen af hvad jeg kan låne.. det burde den gøre, men eneste usikkerhed lige nu :-)

Nå vil lave noget andet end at sidde her nu, men de har ikke fjernsyn, så tror jeg vil rytte op efter mig og så læse det blad der ligger her :-)



YAY..."Stina, du har bestået din opgave. nu vil vi forklare dig hvorfor vi mener der.... yadayadayadayada" Coolest.. nu skal jeg bare til at finde ud af hvad jeg skal skrive bachelor om, men først skal alt det her flyttefis i orden, har lært at man kun ordner en ting ad gangen. Nå nu vil jeg tage ud og passe sød og sødere så Margit og Pauli kan holde en friaften :-)



søndag, juni 29, 2003

hmmm nu har jeg i to år boet med soveværelsesvindue ud til en kirke... og det har ALDRIG generet mig før.. men i morgers virkede det som om at klokkeren trænede til mareton, for som jeg lå der i min seng og forsøgte at sove kom der en timelang klokkekoncert fra baghaven. Ved ikke om det er mig der pludselig bare blev modtagelig for den lyd, eller om der rent faktisk blev spillet i evigheder, men uanset hvad var det frygteligt irrerterende. Nå nu vil jeg lege
Momo
og dræbe tidstyven (nej den her ryger ikke), og få lavet det sidste forberedelse til eksamen i morgen.



lørdag, juni 28, 2003

EEEEEEWWWWWWWWWW...... har lige set noget af temalørdag.... hvad kan få folk til at bede om et nosejob, hvor de ligger sig under lægen der står med hammer og mejsel for at forme den "perfekte" næse.... Hvordan kan man overhovedet få den ide... bare tanken om det gør ondt heeelt ind i mit kranie... tror ikke jeg er bygget til den slags unødvendige operationer, for da jeg så en hoftealloplastic, som også er temmelig voldsom operation, fik jeg ikke ideen ulæææækkkert.... men ok nok bare mig der er kylling og ikke ret bange for smerte, og når den så ikke er nødvendigt....
Har overvejet ideen om at få gjort mine øjne gode igen så man kan se uden briller, men selv en operation der ville være nyttig for mig ville jeg ikke turde (Den ville oven i købet på længere sigt blive billigere end mange års kontaktlinser). .Men turde ikke.. for tænk hvis noget gik galt.. også selvom det ikke sker tit... bare tanken om hvor ondt det ville gøre for mig til at glemme alt om det.



Hmmm katte er flabede dyr.. har netop tvangskrammet dem begge to hvorefter de lige så bramfrit hopper ned og begynder at pudse sig... siger i at jeg er beskidt?. Og nu forventer de så at jeg oven på den fornærmelse skal rejse mig fra min computer og gå ud og give dem mad.. og hvis jeg ikke gør det, skal de nok udtrykke deres utilfredshedmed situationen med at flå samtlige ,af de dele af væggen der endnu ikke er laser. Eller den eneste rimligt pæne taske jeg har.
Og aligevel ville jeg på ingen måde undvære de to djævlebesatte dyr, for det er aligevel hyggeligt at komme hjem og se hvad de nu har smadret i deres jagt efter fluer og nullermænd (og ja dem har jeg vidst en del af). Det er også lidt hyggeligt når de midt i at jeg sidder og læser kommer og ligger sig på bogen og beslutter sig for at nu er det altså tid til at ligge der og spinde, og så har man bare at nusse den dertilfremciste mave.
(giver i øvrigt også en god undskyldening for frikvarter da det er svært at læse gennem en kat).
I det hele taget en ganske god potion underholdning de to små krævedyr giver, især når de beslutter sig for at tage en god gang fangeleg gennem hele lejligheden for at ende i en brydekamp kun for at styrte videre.. og det kan de gøre i op mod en time, mens de skiftes til at fange og være den der skal fanges. Well kunne sige en masse om de to møgmisser, men når alt kommer til alt er de ret rare at have, og så har jeg nogen at snakke med (ville dø af skræk hvis de svarede en dag). Og deres eneste pligt her er kun at finde sig i en gang tvangsnusning når det passer mig.... lidt skal de lave for føden ;-)



Træææææt... men ok... fik lige et overaskende chok.. TDC kunne på under 14 dage flytte bååååde min telefon, og sende en tekniker ud for at sætte net box op.... noget der tog dem mere end en måned sidste gang jeg flyttede, og DESUDEN er det blivet billigere end for et år siden.. hmm de må have fået solstik eller noget... jeg spurgte også damen i kundeservice om hun tog pis på mig, hvilket fik hende til at grine (så de har oven i købet humor;-) ). Det passer mig strålende, for så kan jeg gå i gang med at litteratursøge i midten/slutningen af juli (hvis jeg altså består mandag), og så komme i gang med min bachelor... tænk hvis det rent faktisk lykkedes det hele... lige nu ser jeg lidt lyst på det ... i hvert fald indtil på mandag.. good i hope. Tør slet ikke tænke på konsekvenserne af at dumpe lige nu.

Er desuden ret tilfreds med mit nye vikarbereau B&B, jeg har tjen udbetalt ca 2000 på tre dage, hvis det fortsætter sådan ser min økonomi næsten fornuftig ud inden for et par måneder ( og ikke kun på papiret). Nu skal jeg så bare lære mig selv ike at bruge mit dankort så uhæmmet.. tror jeg skal prøve at vende mig til at hæve penge for en uge ad gangen, og så ikke bruge den kostbare håndbevægelse som jeg ellers mestrer så godt. Jeg tror jeg er mester i impulskøb af ting jeg ikke behøver... og de næste par måneder må jeg kun købe ting jeg behøver... intet andet (hmm nok mere optemistisk end jeg kan leve op til dog). Tror jeg må ændre må til et bør så jeg ikke plager mig selv med for megen dårlig samvittighed ;-)



fredag, juni 27, 2003

YAY... min bank sagde ja til at låne mig penge.. så skal tingene bare ordenens så det kan gå i orden med alt det lejlighedsbytteri.... nu er det eneste der mangler bare at bestå på mandag, og så glemme alt om dave, og så er mit liv ved at være klar til at skrive bachelor så jeg kan blive færdig. Danm jeg glæder mig til mit liv bliver stabilt igen. Får at gøre det bedre har det nye vikarberaue faktisk så mange vagter til mig i den her weekend at jeg måtte sige nej til noget, so alt i alt general optimisme.



torsdag, juni 26, 2003

yay... godt vejr, som jeg har været ude i.. sidder lige nu og opladet til en aftenvagt.. virkede åbenbart at melde sig i ind i et vikarbereau mere... bare synd at det går ud over min aftale med Katrine, men jeg er ikke i tvivl om at hun vil overleve... i øvrigt er det nok bedre at tjene penge end at bruge dem når man ser på min nuværende situation... bliver nok nød til at erkende at jeg er på su og bor alene, og ikke er multimilionær med et løst kreditkort... danm ond virkelighed ;-)
Nå men nu vil jeg smutte ud og være lidt aktiv, og hvis jeg er heldig er oven i købet nogen søde mennesker jeg skal i vagt med.. det er det sjove ved det her.. men ved det aldrig, og hvis det ikke er kan man bare sige hehe.. jeg er her i aften, og så ikke mere... men hvor er i i morgen? ;-)



ok.. har lavet mit budgetskeme.. ser ikke helt så slemt ud som jeg frygtede, mine udgifter ser næsten fornuftige ud i forhold til mine indtægter.. skal så bare lige overbevise hende om at det der hænger lige nu kan blive ved med at se sådan ud til jeg er færdig. Satser på at jeg kan tjene det meste ind inden dog, meeeeeeen..... well nu er det bare at vente til hun har kigget på det, og så håbe på det bedste, gidder godt have det her overstået hurtigt.



onsdag, juni 25, 2003

Det slog mig lige... tror jeg bruger min blog lidt som de gode gamle barometer tider.. Til aflastning af ting der er aktuelle i øjeblikket.. har egentlig ikke prøvet at læse tilbage i den, lissom det aldrig var vigtigt for mig om mit brev blev læst op i radioen.. Det er nok mere det at jeg bare kan skrive, og at jeg ved at nogen læser hvad jeg skriver. Hvad de synes er ikke noget jeg beskæftiger mig med, men jeg synes det er en rar ide at dele lidt med andre hvad der rør sig i mit nogengange forskruede hoved.



Nå så er er jeg tildmeldt endnu et vikarberau, så skal jeg bare vente på at telefonen rigner og pengene strømmer ind.... håber jeg. FIk snakket med banken, og gik ganske som jeg havde forvendtet.. damen sagde saend et budget som det ville se ud ud i en nye lejlighed, så skal jeg se på det.. gaaah... ikke engang et hmm der ser lovende eller ikke ud. Så nu kan jeg hænge her til hun kigger på det, mens dem der er interesseret i lejligheden bliver ved med at presse på for at det hele er overstået inden 1 juli... tror simpelthen ikke på at banken kan nå det... men ville være cool hvis alt gik godt, og jeg kunne flytte så hurtigt som muligt, så jeg var helt fri af Dave og kunne hellige mig min bachelor.... forslag til kliniske problemstillinger er i øvrigt velkomne da jeg stadig er helt blank over hvad jeg skal skrive om.



tirsdag, juni 24, 2003

Endelig.. opgave er afleveret... jeg har lidt luft tilbage i kroppen nu.. nu skal jeg igang med at forberede mig til mandag, for jeg vil gøre alt for at brillierer så meget jeg kan og smide den ene teori efter dem efter den anden, så de ved at jeg ved en massse om sygepleje og lader mig bestå, Har haft svigtet min blog mens jeg har skrevet, men det er som om at mere end en ting at gøre ad gangen for mig til at gå helt i stå, og bloggen var en af mange ting der er blevet svigtet. Nu skal jeg så også i gang med næste projekt.. at få orden på hvad der skal ske med lejligheden osv.. hvílket kræver at jeg både skal snakke med Dave og banken.. ingen af delene er noget jeg har lyst til, og især første del kan have en tendens til at slå mig ud af kurs, den anden del er aldrig så slem, men kræver bare at man mander sig op og indrømmer sit håbløse forhold til økonomi, og prøver at finde en måde at forsvare det på ;-)
Well hvis jeg ikke gør det har jeg hende i telefonen igen uden at kunne sige noget... nå jeg må igang inden det er for sent




tirsdag, juni 17, 2003

Jeg har fundet på et godt trick for selvtilliden ( ud over internettet) Mit køleskab kan man spejle sig en smule i.. men tricket er at det gør en højere og tyndere, så når man står og spejler sig i det ligner man rent faktisk en høj sylfide... hvilket ikke er helt dårligt... så er triket bare at få det synsbedrag overdraget til at alle andre ser mig sådan...
Måske er det dog lidt på vej.. har tabt mig igen opdagede jeg da jeg prøvede nogle bukser som jeg knapt har kunne lukke, kan jeg nu have på uden at det er ubehageligt... behøver ikke engang at åbne dem for at sidde ned ;-) Tror faktisk at min dovenhed har noget af skylden.. jeg gidder ikke lave mad og købe ind.. eller gå ned og købe slik når jeg har lyst til noget. Og når jeg endelig køber ind har jeg ikke en god undskyldning med at Dave sikker også har lyst... nu bliver jeg nød til at indrømme overfor mig selv at det er til mig, og det stopper en del af indkøbene. Må vi se hvor længe det varer, men skal nok engang tænke på at spise rigtigt med vilje hvis jeg vil ned hvor jeg var engang.



Endnu en dag med meget spildtid.. i det mindste fik jeg vasket tøj... tror det smarteste er nu at slukke computeren og nå resten af det jeg skal.. .og så blev de her ting opfundet for at spare tid.... aldrig har jeg spildt så meget tid på ingenting som efter jeg blev ejer af det her lig af en computer, tror næsten en skrivemaskine ville være en fordel for mig rent tidsmæssigt. nå nu vil jeg slukke lægge tøj sammen, lave mad og lave opgave... kan være jeg fortryder og tænder senere aligevel.. det kunne ligne mig ku det



hmm lad være med at starte dagen med at diskutere økonomi med din eks.... kan kun ende med dårligt humør... aaaghr gidder ikke det her år mere, skulle have sprunget direkte til 2004 sidste nytår, det kan umulig blive værrer end 2003... ironisk nok fik jeg med mit nytårskys et ønske om at det her år skulle være bedre end 2002, sådan virkede det bare ikke... næste nytår ønsker jeg et værrer år, så kan det være man er heldig.. men ved aldrig, nogengange virker omvendt psykologi.



Baaah så tog jeg mig sammen og ringede til banken....... Meeeeen Det var ikke lige som om at jeg kunne få fat på min bankrådgiver, hvilket for mig til at tænke på om hun ved hvornår jeg har tænk mig at ringe, og så sørger for at have fri den dag. Nå men jeg må prøve igen på torsdag ( hvor hun sikkert har møder hele dagen). Dem der vil have lejligheden prøver på at få mig til at give dem et endeligt svar.. hun ringede igår, og hun ville ringe idag.. jeg synes bare jeg skulle have bare en lillebitte chance for at finde ud af alle de ting der skal være orden på først før jeg kan svare dem... men plager da ikke livet af folk hver dag når jeg har lvet jeg nok skal ringe til dem når jeg ved hvad der skal ske. Jeg har mest af alt lyst til at slukke telefonen og hive stikket ud af den anden.. men det forhindre mig lissom i at være i kontakt med resten af verdenen, og jeg er ALT for nysgerrig til at gå glip af et opkald ;-) Jeg ville ønske jeg have nummervis så jeg kunne screene mine opkald.



mandag, juni 16, 2003

Dagens næste dilemma... hvad skal jeg lave af mad... har ikke lavet rigtig mad siden jeg fik miccen af forældrene... men nu er det sket.. jeg er sluppet op for færdig frossen mad, og skal se om jeg kan huske hvordan man laver mad på den mere originale måde... det er her dilemmaet treder ind... hvad skal jeg lave... hakkebøffer eller spagetthi... hvis det ikke var fordi jeg skal bestemme mig nu, så vill jeg smide en afstemning op..... danm jeg er blevet doven på det sidste... den tid jeg bruger på at sidde her og ikke gidde kunne jeg have været færdig på ti gange ;-)



Hvordan skaffer man 5000kr hurtigt... når ens vikarbereau ikke kan give en nok vagter, og når man ikke liiige kunne stole på dem der siger man nok skulle få de penge de skylder en... og når man nu ikke kan spørge banken, fordi pengene skal bruges til at lade som om man har styr på sin meget usammenhængnede økonomi... alle forslag er velkomne... hmm bortset fra at sælge sin krop. Hmm og så skal det helst være lovligt, da der ikke er så mange der vil ansætte en sygeplejerske med en straffeattest. Jeg ønsker mig en økonomi der hænger sammen i julegave ( og hvis jeg består kan jeg få det)



Jeg er svaaaaag.... jeg gør alt jeg kan for at undgå at lave det som jeg egentlig skal.. min skide opgave... ved ikke hvorfor jeg er så modstidende.. jeg siger... ok idag skal jeg nå at.... og aligevel når jeg intet.
Nå men nu begynder resten af mit liv at blive sært, pludselig vil Dave flytte, så han kan bo hos sin mor og ikke have udgifter når hans sygedagpenge stopper. Derfor skal jeg finde en løsning på hele boproblemet inden 1. august... Men de har de pænt løst for mig... han kan bytte den her til lejlighed til en mindre så jeg skal leje den af ham.... og jeg kan betale lånet... er de dumme eller hvad.. Det undre mig at han fik af vide jeg ikke kunne bytte den her når jeg lige så meget står som andelsejer her.. så ringede til advokaterne for at undersøge hvad de siger til det, og hun undrede sig lige så meget som mig, og sagde... hmm du må gå til bestryrrelsen igen og høre hvad de har gang i... alt det her er bare forgået så meget over mit hoved at det gør mig ret sur. Min anden løsning er at finde en bank der vil låne min 160.000 til at købe mig ud af den danske som ikek vil lade mig have lånet alene her... Bare lidt svært når jeg vil være afhængig af at have en lejer her så for overhovedet at kunne betale huslejen indtil jeg er færdig om ( forhåbentlig) 5 måneder. Det kræver at de også er villige til at lade mig sidde afbetalingsfri i den tid også, hvad er chanserne for det?
Det næste der er sket som har slået mig uder at jeg for første gang blev nødt til at mødes med Dave igen, for at snakke om alt det her, og det slog virkeligt benene væk under mig at jeg stadig bare ønskede and han skulle holde om mig og kysse mig og sige at nu var det hele gået over.. Hvorfor kan min krop og hjerne ikke blive enige om hvad jeg vil... jeg ved hvad jeg vil gøre.. men stadigt irreterende at jeg bryder tudende sammen fordi vi har snakket om nogen af de her praktiske tind omkring lejligheden. Hvornår stopper det her... jeg gidder ikke føle mere for ham.. jeg gidder ikke at det kan slå mig så meget ud bare at snakke med ham. Jeg ville ønske man kunne reboote sig selv og så ville indstillignerne være som fra før man dummede sig.



torsdag, juni 12, 2003

Baaah min krop er veltimet... hvorfor skal jeg have ondt lige nuuuuuuu.... nå men må tage det som et frikvarter og smutte ned til mit apotek og rive nogle ipren af hylden, har simpelthen ikke tid til at have ondt i den her uge.
hmm kunne være at et brød ville et hit også.. uden mad og drikke duer heltinden ikke ;-)



Jeg tror at jeg på forhånd vil undskylde for mit humør her de næste par dage, og for at det komme til at handle frygteligt meget om hvor synd det er for mig, for i bund og grund er jeg en svækling til at skrive. Ikke at jeg ikke kan finde ud af det, men jeg har bare så ubehageligt meget ondt af mig selv, og jeg vil meeeeget gerne have ret i at det er synd for mig, men i virkeligheden er det jo ikke mere synd for mig end for aller de andre rigtigt mange det bliver plaget med eksamener og opgaver. Hvis man bare på en eller anden måde kunne komme sig lidt over hvor slemt jeg synes det var, så ville det også blive en MEGET rarere sommer og efterår. Stadig lidt underlig tanke at jeg om 5 måneder er den der står med den hvide...forhåbentlig buksedragt, og skal bruge de ting jeg har lært. Lidt svært at forholde sig til lige nu, jeg glæder mig men der er da et gram af nervøsitet omkrimg om jeg er god nok til at være sygeplejerske. Ved jeg nok.. jeg synes nogengange det er lidt svært at bedømme. Det eneste jeg ved er at jeg gerne vil. Jeg skal også til at tænke på hvor jeg skal søge job, men hvad har jeg lyst til, der er 100 forskellige ting man kan lave som sygeplejerske, og jeg er kun lige noget frem til at et par år på hospital ville være godt for erfaringen... men der er godt nok mange slags afdelinger, og jeg har ingen anelse om hvad jeg skal vælge. Håber lidt at JOBBET popper op på min e-mail, men på trods af at jeg har været med i den H:S-service med ledige jobs snart længe har jeg ikek set lige det. I øvrigt vil de allesammen gerne have en med erfaring.. hmm gælder 15 måneders praktik sammenlagt som erfaring? ;-)))
nå tid til at skrive lidt.



onsdag, juni 11, 2003

Så har June været og hente sin is... var lidt hyggeligt, ingen af os gad at se landskamp, så kunne vi ligesågodt bruge lidt tid sammen, når nu hendes søn og mand havde overtaget hendes fjernsyn. ellers sidder jeg og nyder min sidste friaften i et stykke tid, for i morgen starter "have ondt af sig selv og kæmpe for sin uddannelse" 'ses tiden ville ønske at man kunne spole hurtigt frem så der her snart var overstået.



Hmm jeg kan ikke lide når man trykker på et link, og tjiiiiing 100+ browsere åben aaarg... hader sådan noget.. meeeget ondt overfor en der er afhænging af sin computer, men hvad, det virker nu, og er scannet for alt, men jeg har bare ikke særligt gode nerver når det gælder min computer, har lissom ikke råd til en ny hvis noget slemt sker.



Ok nu jeg nu jeg måtte opgive tanken om at tage på roskilde, har jeg lige været inde og chekke hvordan det står til med det næstbedste valg midtfyns, ikke at jeg har været dernede før, men rent faktisk passer musikken mig bedre dernede, så nu har jeg deltaget i de konkurrencer jeg kunne, og så håber jeg på at mit vikarbereau snart ringer med en vagt eller ti.... har ikke helt råd til at tage derned hvis jeg ikke får nogen vagter snaaaart... Gidder godt at arbejde lidt for at forbedre min sommer en smule, så det ikke er ren bachelorlidese. Baah hvem fik mig også til at sige ja til at gå på overgangsordningen.



En ny dag er startet.. har prøvet at ringe til alle mine venner, men der er tydeligvis en masse der har travlt med at lave andet end at underholde mig.. de er bare for strenge... Det er snyd at andre har et liv når jeg ikke har ;-) Ud over det skal jeg til at mande mig op til den dumme opgave, skal starte med at skrive i morgen, men min vejleder har nattevagt,så jeg må ind i nat og have problemstillingen godkendt i aften engang ( efter 23) så må jeg bare håbe at der ikke er for meget tryk på, da hun arbejder på en ama. Skal også på bibloteket og finde noget der ikke er sekundærlitteratur... tror Lazerus ville være et hit i forhold til mestring.. hmm og måske noget Cullberg i forhold til krise..... måske diskuterer lidt med eriksson... se om jeg kan få det til at lade sig gøre på en eller anden måde.. skal bare bestå den her gang.



Ok er lidt rundt på gulvet, og det værste er at jeg ikek engang lan dele med jeg hvad jeg tænker, for har lovet at holde det som en hemmerlighed... baah.. ondt at få mig til at love det. Man kan ikke lige sige det ville være hemmeligt hvis jeg offentligjorde det på bloggen. håber at jeg inden for længe må sige det her, for det er en af den slags ting der bare brænder for at komme ud. nå men ved at være sengetid nu.. håber jeg kan sove.



tirsdag, juni 10, 2003

hmm lidt tidligt at gå i skrivekrise.. men er altså gået ud over min blog at jeg skal skrive opgave igen fra torsdag.. har ikke helt kunne tage mig sammen til at holde den opdateret.. Ellers ikke så meget nyt, for at afslutte min afsteming vil jeg nævne at det var lækkert vejr søndag, så mine forældre og jeghavde en ganske udemærket picnic på trekroner.... et ganske overset picnic spot... næsten. Alt var fint bortset fra at det færste hol boller jeg bagte var uden gær... ikke en succses, så jeg måtte igang igen. Forældrene dukkede op med en microovn, så nu kan jeg være doven og varme mad i den :-) Ellers har mit liv bare været så kedeligt som ellers. Og kan mærke panikken breder sig over de opgaver der skal laves... Ind i mellem tænker jeg hvorfor overhovet gøre det, vil jeg overhovedet det her, men det hjælper når jeg kommer på arbejde, for det jeg skal lave som sygeplejesker er ganske fedt.. jeg orker bare ikke det her nu... Det er unfair hvis det er noget så åndsvagt som opgaver der skal ødelægge mit mål.



lørdag, juni 07, 2003

Tillykke med fødselsdagen Stina.. well når ingen andre siger det må jeg selv... ikke et eneste kort i posten i dag, så jeg har enormt ondt af mig selv... på Trods af den velykkede og hyggelige aften i går... jeg var som sædvanlige sent på den, så det var mine gæster der stod for at lave salaten mens jeg tog et påkrævet bad.. ved ikke hvorfor, men det kan bare ikke lade sig gøre for mig at starte i god tid så jeg når det jeg skal. I går var grunden at jag i flere timer chattede med Dave over msn, hvilket har efterlandt mig med en rigtig underlig følelse indeni.. svært for mig ikke at svare ham når han snakker til mig, og svært for mig når jeg gør det, kunne han ikke bare forsvinde helt.. det gjorde det ikke bedre at jeg synes at jeg skulle have galiano, og jeg vidste at den stod inde hos ham.. synes det var endnu mere sært at se ham og høre hans stemme, på trods af han bare ragte den skide flaske ud til mig og sage værsågo.. OG så baqgefter ind og være hyggelig... virkelig underligt.. han var blever klippet helt kort igen, og jeg synes slet ikke han var pæn, eller at hans stemme var rar at høre på, men har aligevel slået mig en smule ud af kurs... hader at der ikke skal mere til.. kan det ikke bare stoppe nu, han er ikke værd at få det sådan over, det har han slet ikke behandlet mig godt nok til... kan jeg ikke bare kommer over det og være ligeglad med ham, det er så opslidene at ham kan påvirker mig så let.. og egentlig uden at han vil det.. han vil jo bare gerne være venner!
Hmm det var vidst en smådeprimerende start på min 25 års fødselsdag... well jeg tror jeg vil gøre det jeg plejer.. skyde det fra mig og håbe på det går over af sig selv... virkerlig effiktiv måde at gøre det på.. suk.
Har travlt i dag også, skal forberede brunsh til familien i morgen, så skal nok finde på noget at bage osv osv, og i aften er jeg inviteret over til Louise, hun synes ikke jeg skulle være alene på min fødselsdag, og det er jeg faktisk ret taknemmelig overfor, meget underligt for mig at være alene idag.. har aldrig før været alene på min fødselsdag, og det virker slet ikke rart... baaah træt af det her... kom nun videre med mit liv!!



fredag, juni 06, 2003

nå men godmorgen.. sov for længe som kom ikke op og lære at skrive.. Lidt irreterende... en time efter ringede telefonen og spurte om jeg ikke liiiiiiiige ville tage en vagt på indre nørrebro hjemmepleje, men tror hellere jeg må lade være når jeg nu ser min omkring her og ved at jeg skal have gæster i aften. Så nu er planen at spise morgenmad og så kaste sig over shopping efter mad, og mååååske en lille nederdel eller noget... kan jo ikke rende rungt i mit baskidte varme tøj... hmmm må hellere ringe til banken først dog ;-) Godt jeg har arbejde nu!!



Sengetid igen... som det dog altid kommer bag på mig at jeg er nød til at sove for at komme op dagen efter... tror jeg må putte i min kalender på telefonen at jeg skal vågne tidligt næste dag. Ellers intet nyt under solen, ud over jeg skal finde ud af hvad jeg skal bruge til chokolademousse.. må være et sted på nettet med en opskrift, så søgetid og sovetid!
Den her lyder fin!



torsdag, juni 05, 2003

Ok hjemme igen... Det første der slog mig er at der nok ikke er ilt nok til alle i København, kom op fra metroen efter at have været på landet, og det var som at trække vejret under en dyne.. utroligt jeg ikke har lagt mærke til det før, men tror ens lunger kan vænne sig til meget..
Misserne blev glade for at se mig igen, og rart at være sluppet for den ret så dumme hund som simpelthen ikke kunne snuppe at jeg gav børnene mere opmærksomhed end den.... naa giv mig mine pussenuttede hyggelige misser som fælder over hele mit gulvtæppe så der tager timer at støvsuge ;-)
Nu mangler jeg bare at finde ud af hvad jeg skal lave af mad til mine vanner i morgen... mon ikke min ynglings halal mand har et godt stykke steg, og man så kunne skaffe lidt chokolademousse et sted. well det kan stadig ændre sig endnu!



Så kom jeg så langt.. Den vildeste udfordring i dag har været at pakke mine ting, så at jeg var klar til at tage hjem når vi engang har spist aftensmad... Ellers har jeg bare hygget og slappet af sammen med min veninde og hendes to unger ( på 4 måneder og 2 år) og det hele har bare været rart.. skal nu ind til min varme to-værelses med naboen fra helvede ( til dem der ikke ved det bor jeg ved siden af min eks). Jeg har allermest lyst til at blive her og holde fri indtil jeg bliver træt af det, men der er opgaver der skal laves og ting der skal tages stilling til.. alt samman noget der kræver min opmærksomhed. I det mindste får jeg lov at fejre min fødselsdag uden opgavepress, men kan allered mærke nu at jeg har mere energi at give af, så jeg må bare holde modet oppe og få skrevet den opgave så jeg kan komme videre med den næste.. Det her virker so en endeløs sommer og efterår. Belønningen kommer jo nok engang til 31 oktober hvor jeg kan erklære mig sygeplejerske, og gå ud og gøre de ting som jeg fra starten ´havde lyst til.. ikke flere opgaver til mig tak, og kun det læsestof som jeg synes er vigtigt.. ingen som banker mig i hovedet med litteraturlister og så videre.... Jeg tror jeg kommer til at tude for vildt når jeg er færdig, af ren lettelse over at jeg gjorde det.. men den tid den glæde, håber bare det lykkedes, men det bliver en drøj kamp det sidste, så jeg vil på forhånd advarer dem der nu læser hvad jeg skriver om at i kan vente jeg en god omgang vræl på de slemme dage ;-)



Godmorgen, fik heldigvis sovet en del aligevel, med min helt specieller teknik hvor dynen er foran øjnene, men munden eer fri, for eller kan man ikke helt trække vejret.
Lidt trist idag over at jeg bliver nød til at tage hjem, der er så rart her, men ok min fødselsdag holder ikke sig selv, og jeg skla have fundet på noget lækkert mad til alle de flinke mennesker der kommer for at fejre mig ( hmm ca 5)... hvilket minder mig om jeg nok skal have ringet til dem og fortalt dem hvornår de skal komme.. danm jeg er slow planner nogengange.
Har også fået min eksamens dato... stater med at skrive opgave igen den 12... skal så eksamineres den 30.. overvejer stadig om jeg kan eller ikke kan tage på Roskilde festival anyways... nok kloges at lade være i know.. men jeg vil så geeeeerne derned.



Hader torden, og den er på vej.. godt for planterne skidt for mig.. Giver mig en slags trang til at putte mig ind til nogen der kan beskytte mig... ikke fordi de hænger på træerne for tiden. Nå men ikke tid til en længere blog nu, for dem jeg besøger vil forståeligt nok have hevet stikket ud til computeren i tordenvejr... men plager ikke sin bedste ven med lynnedslag vel?? ;-)
Håber jeg får sovet,god nat



onsdag, juni 04, 2003

Turen vær hyggelig og varm, der er intet sted man kan blive så snasket, beskidt og varm som i bonbonland med to unger, så derfor besluttede jeg mig får at gå i bad med en fyr.. bare sært han tudede to gange, og da han var færdig med badet puttede hans mor ham i seng... kan være jeg skal finde mig nogen der er ældre en to at bade med;-) For at slutte hele bade tingen af, gylpede hans lillesøster på min sidste rene t-shirt.. Børn er de bedste til at time deres angreb;-) Uanset hvad skal jeg aldrig være alenemor... at hjælpe til med to er hårdt nok.. have to alene må være opslidende uden lige.. min ypperste respekt for dem der gør det.
Når for at komme tilbage til ingenting vil jeg lige nævne en mindre undren.. i dag på vejen til bonbon-land kørte vi forbi julemandens butik... og jeg som ALTID har troet at julemanden gav gaverne væk gratis.. Har den moderne verden kapitalisret julemanden???



bonbonland here we come.. endelig.. tager godt nok tid med de små




Jeg har sovet for dejligt. Er lige vågenet med sådan en rar følelse af bare af være glad i dag. Udenfor synger fuglene og alt er rimlig idyllisk og hyggeligt, så nu har jeg tænkt mig at gå en tur op til brugsen og købe lidt morgenbrød til os alle. Nogen dage tror jeg bare skal nydes :-))



tirsdag, juni 03, 2003

Godaften... sikke en laaaang men hyggelig dag. Blev indledt med alt for lidt søvn, for da jeg slukkede dyret igår gik der oprytnings vanvid i den, og endte med kun at få to timers søvn. Så skete det utrolige.. Der var forsinkelser på togene 8 intet utroligt i det, det er der alitd) men det utrolige var at jeg tog et forsinket tog, hvorefter jeg endte på Næstved station 10 min før jeg skulle have været der hvis det var kommet til tiden.... ikke helt fattet hvad der foregik, men DSB har overgået sig selv. Eller har jeg nydt vejret.. blevet endnu mere skoldet og hygget med de to unger... på nuværende tidspunkt er jeg søbet ind i hunde og barnesavl.. de har den dummeste hun her, og den har åbenbart set sig glad på mig, på trods af jeg ivrigt forsøger at få den til at gå væk.. jeg er IKKE hundemenneske ( Den hund er dummere end Loke)
Det eneste der er dummere end den hund er hønsene.. høns er da nok et tåblige dyr... tog mig en halv time at få 6 kræ lukket inde i deres hønsegård for natten, på en eller anden måde fattede de det bare ikke.
Ud over det tror jeg at vi tager i bonbonland med ungerne ( de er helt bedårende) og hygger i mmorgen.. i hvert fald hvis vejret holder, så min blog bliver nok også lidt svigtet i morgen (hulk) Jeg kunne blive ved, men tror jeg stopper, så jeg kan komme ind og være social i stedet for at sidde foran skærmen, tror hun er færdig med at amme den mindste nu, så har hun tid til at hygge ;-)



ok er blevet sent igen.. jeg skal stoppe med at spille Dark age of Camelot en dag.. kan være jeg så får den nødvendige søvn, og for et pænere hjem.. DAoC er ikke et spil men en besættelse... besat af bare lige at gaine den næste bubble, det næste miniding det næste lvl... heletiden.. og når man er færdig med det ... baaare lige det næste realskillpoint. Så er der også hele pointen med at man rent faktisk snakker med folk også når man er online.. det der gør at det er svært at komme væk tror jeg... nogengange føles det faktisk næsten som et job at spille, og så er det man bør holde pause ;-)
Indtil videre tror jeg bare jeg fortsætter med at spilde min tid der når jeg har noget tid at spilde.. er i det mindste sjovere end at se fjernsyn.



mandag, juni 02, 2003

Baah kan ikke logge ind på min blog lige nu.. kom ikke afsted til næstved, så jeg skal tidligt op i morgen og køre med tog, hvilket også er ok.. så har jeg lige lokket Grepwald ( tysk gut fra DAoC) til at blogge også... så har linket til hans blog, som er en del pænere end min.. han er en af dem hvor html ikke er en by i Rusland. nå men skal have gjort pænt her nu kan ikke byde min kattesitter det her... er for pinligt når man bare er sløv.



Hmm Svensk kan give mange misforståelser.. Matthias fik lige skræmt mig til at tro at Lotta flytter hertil, hvilket jeg tror ville være rigtig meget ikke rart. Men bare mig der ikke helt fatter alt svensk.. anyways, jeg skal snart afsted, så kommer nok ikke til at blogge helt så meget de næste dage, men noget dog.. kan ikke svigte helt.. Er en meget rar måde at slippe alle de underlige tanker ud på.
Ellers tror jeg bare at jeg vil prøve at fjerne naboens dør, på den måde kan jeg ikek høre at han er der overhovedet, og så har jeg det faktisk rimligt fint ;-), håber stadig at han pludselig får lyst til at flytte laaaaangt væk så jeg kan få hele lejligheden.. ville være så cool at bo i 4 værelses alene... skulle nok bare finde penge til nogen møbler ;-)



Jeg tror jeg er et solfangerbatteri... for jo mere jeg er ude og nyde solen og varmen, jo mere positiv energi får jeg, så den her sommer kom på præsis det rigtige tidspunkt. En ting der er irreterende.. jeg ville ønske jeg kunne blogge og cykle samtidig, for når jeg cykler for jeg de lækreste.. lettere usansynlige ..ideer, og dem ville jeg gerne dele med verden, men problemet ligger i at de er som forsvundte fra mit hoved når jeg endelig når hen til computeren. Har også en anden ide.. hvis Dave kommer og vil snakke, vil jeg sige.. han må komme igen en anden dag, for jeg er i for godt humør til at ødelægge det ved at snakke medham ;-) Det fede i det er at jeg ikke har tænkt mig at være hjemme resten af ugen, så det kan først blive engang i næste uge ;-) Kom ikke og sig jeg ikke ved hvordan jeg skal undgå ubehagelige ting.. for en periode ;-)




oooi... kom lige til at tænke på at hvis det kunne lade sig gøre at jeg tog ned til Margit i morgen, kunne det måske lykkedes at undgå dave til slutningen af ugen... mm herligt at udsætte konfrontrationer..... Er stadigt dræbene hver gang døren går, eller når jeg ser han kommer online, men i det mindste ligger jeg ikke mærke til ham når de ting ikke sker... gad godt at det ikke var ham der boede der inde ved siden af. Men ok... nu er der jo sikkert 6-7 mill på den lottokupon fra lørdag... og så køber jeg mig en ny lejlighed ;-) ( well man har vel lov at drømme ;-) )Men anyways, tid til at sove.. skal op og lære at skrive i morgen, gidder ikke dumpe min bachelor også, det tager den simpelthen for lang tid til ;-)



søndag, juni 01, 2003

aaaaaaaaaaw.... hvorfor er livet ikke som på film? Hvis det var ville alt være rart lyserødt og med en god slutning.. well hvis det altså er ikke er en splatterfilm hvor alle ender døde med indvoldene hængene på et stakit ;-) Hmm kan være det er en god slutning.. i hvertfald for gribbene. Nå men det var det mad jeg alrdrig fik lavet.. og den oprytning jeg aldrig fik gjort.. kunne være man skulle tage sig bare en smule sammen ;-)



Nå ved at lave mad tid... det eneste der gør jeg ikke har gjort det endnu er at mit køkken stadig roder så jag skal rytte/vaske op før det er forsvarligt at lave mad der ( åndsvage hygiejne undervisning). I øvrigt har jeg nu brugt laaaaaaaang tig på at lave et par links og oprette mig på blogbot . hvilket ikke kunne være gjort uden jacobs hjælpene hånd. Så nu er det spændene om der er nogen der synes mit liv er så interessant at de gidder følge med :-)



hmm html er en by i rusland.. godt man har Katrines kæreste til at klare ærterne når jeg selv bliver for dum.. hvilket ikke sker sjældent ;-)



Det var så den tur.. lang og god, og ny ved´jeg hvordan jeg vil holde fødselsdag med min familie, skal tage rundfarten ud til trekroner og så have madkurv med.. hvis det ellers bliver godt vejr ;-).. Det er jo ingen garenti når jeg har inviteret dem til dagen efter ;-))
ellers bare rart at være ude, og jeg begynder at have sommerfarve frem for krebsefarve, så mangler det bare at jeg blev 20 kg lettere over natten, og at jeg havde råd til nyt lækkert sommertøj ;-)



Godmorgen... hmm for sent hvis jeg skal op og træne, må tage derop i morgen, der er der også er aerobic hold til at supplere med. Hmmm og rengøring tjaaaaa... hvis jeg kan finde nogen der vil ud og lege, så kan den nok vente på dårligere vejr ;-)
Man er næsten nød til at være i godt humør sådan en dag som i dag... danm sommeren er god for mig :-)
Tror jeg må et sted hen hvor man kan se på småsmarte gutter med bar overkrop, bare fordi det er sjovt at se på ;-)



Hmm blev sent igen... og skal nå en masse.. rengøring er påkrævet, nu ser her efterhånden sådan ud at jeg ville synes det var pinligt hvis nogen kom på besøg.. skal også nå ud og nyde sommeren når den nu er her, og så skal jeg træne lidt, barefordi det er en rar måde at glemme tanker og følelser på ( og hvis jeg er heldig taber jeg mig ;-) )
Ellers skal jeg ikke så meget, ud over at håbe på at Lotta bliver længe, for så længe hun er her slipper jeg 100% for at snakke med Dave... risikerer at han dukker op når hun er taget hjem og skal snakke praktiske ting. Hmmm bliver nød til at se godt ud hele tide bare for at han skal ærgre sig over hvad han har mistet.
nu er jeg så træt mine øjne lukker af sig selv. og jeg ikke helt kan kontrolere dem, så må hellere gå i seng nu :-)



This page is powered by Blogger. Isn't yours?