<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


torsdag, januar 29, 2004

Sen nattetime igen. Sidder lige og indser at jeg har svigtet min blog lidt længe.. Det er for sin vis ikke så slemt hvis det kun var min blog jeg svigtede for tiden. Jeg synes jeg svigter meget mere end det lige nu. Jeg svigter mit husarbejde (her roder på under 5 min) Jeg isolerer mig fra min familie og venner meget af tiden. Det tager mig evigheder at ordne de administrative sider der er ved et liv i Danmark (elsker vores burokrati). Men værst af alt svigter jeg mig selv ved ikke at få lavet noget på min opgave. Ved simpelthen ikke hvorfor jeg ikke gør det. Er selv stoppet med at arbejde, gidder aligevel ikke rigtigt gøre noget ud af min husholning, så jeg har lige råd til det. Bliver ved med at prøve at analyserer mig frem til hvorfor jeg med al den tid til rådighed stadig ikke for lavet det jeg skal. Jeg synes at den stilstand der er lige nu er frustrerende, især fordi jeg undgår folk jeg ved vil spørger til hvordan det går, simpelthen fordi jeg vil undgå at svare på det spørgsmål. Deres reaction vil oftest være.. du må også se at komme igang.. Doooh.. det ved jeg godt.. Men kunne de så ikke også være så søde at fortælle mig hvordan, så jeg ikke gik derfra med en følelse af at jeg havde svigtet deres tro på mig.
Jeg kan slet ikke overskue hvordan jeg nogensinde skal få lavet den opgave, og det er som om det er det eneste der står imellem mig og min fremtid.




onsdag, januar 21, 2004

Nogen gange tænker jeg.. Gud ved hvor længe jeg ville sove hvis jeg ikke blev forstyrret.. ville jeg overhovedet vågne????



søndag, januar 18, 2004

Aaaah hjemme er godt.. dansk tastatur er godt, og min egen seng er god.. min misser er hyggelige... Men gad aligevel godt tage til London igen inden alt for længe. Interessant by så længe man husker at se den rigtige vej ;-)
Har fået en masse småting med mig hjem, og så en KÆMPE forkølelse, med mellemørebetændelsespotentiale. Så næste træk i morgen er at købe mig mig en god næsepray, og så ellers bare bælle te af de kæmpekommer jeg fik i julegave. Hm skulle have købt noget af den gode te med hjem.. men glemte det.. øv!



søndag, januar 11, 2004

Landede i standsted, efter en temmelig smertefuldtur nedflyvning.. mine oerer synes at protesterer mod den slags. Tog toget til Liverpool street station, da TANKEN slog mig mens jeg kiggede ud af togets vinduer... Hmmm wow de her huse ser godt nok engelske ud!!! Tjaaa maaske ikke saa kvik igen, men jeg synes det er ok observeret naar man som jeg konstant er i fare for at blive koert ned, eller for at misse bussen naar man nu staart og ser den forkerte vej efter den. ;)



lørdag, januar 10, 2004

Julepynten er pillet ned, opvasken er taget, skraldet er båret ned og køleskabet tømt og kattebakken er nyskiftet. Kufferten er pakket.. pas penge pung visa og tandbørste. ( Billetter bruges ikke hos easyjet). Nu mangler jeg en gang rengøring af mig selv, og så er alt klart til at jeg kan vælte ud af sengen og tage til lufthavnen om nogen timer.. Sørens også at jeg når alle de ting i sidste øjeblik så jeg ikke får sovet nok. Nå men med mit sovehjerte kan jeg sove allesteder, og sikkert også i flyveren. Kan I allesammen have en helt vidunderlig uge herhjemme.



fredag, januar 09, 2004

20 timer tilbage til jeg står i lufthavnen. Skal afsted til London til en hygsom uge, og prøve at glemme hvor stresset at alt bliver når jeg kommer hjem igen fordi jeg skal til at skynde mig med den opgave... igen.
Som et lille lyspunkt ser min økonomi ikke heelt ringe ud, min kassekredit var næsten væk da jeg tjekkede min konto. At det så skyldes fejl og de vil trække en hel del af det tilbage er en hel anden ting. men uanset hvad vil der være penge til rådighed, og hvis jeg sparer på dem slipper jeg for at arbejde for meget. Bare liidt spændt på hvor meget der er tilbage efter alt det rod der har været i deres regnskaber.



torsdag, januar 08, 2004

Nogen gange skal der ikke særligt meget til at gøre mig småmuggen. En af de gange er efter en laaaaaang kedelig nattevagt, som for eksembel den i nat. Sidder efter 9 timers fast vagt og venter på at min afløser dukker op. På det tidspunkt om morgenen er jeg personligt meget utålmodig når det gælder afløsning. Især nå jeg på ingen måde har mulighed for at smutte før den næste er der. Nå men damen der skal afløse mig dukker et kvater for sent op, Nævner ikke med et ord at hun er ked af at komme for sent eller noget, modtager min besked fra aftenvagte, hvorefter hun siger at det kan hun ikke tage sig af.. Som om der er min skyld!! Synes bare hun udviste en ufattelig hmangel på respekt for mig, og nu er jeg bedøvende.. jeg skriver de 15 minutter ekstra på min timeseddel, bare for at få betaling for at ødelægge it sårbare morgenhumør.. Ville hjælpe hvis det var damen selv der skulle betale, blev godt nok temmelig irrerteret.



mandag, januar 05, 2004

Kom lige i tanke om noget jeg havde glemt.. Hvis i trænger til et fint grin er der nok her til en hel række af dem. Ikke noget bedre end arbejdende seriøse folk der dummer sig.



torsdag, januar 01, 2004

Har haft en ganske hygsomt nytårs aften. Jeg er nu spændt på hvad det nye år vil bringe mig. En ting er sikkert. Jeg vil gøre alt for at det her år bliver bedre end det sidste. Uanset hvad der sker vil jeg få det bedste ud af det :-)

Rigtigt godt nytår til jer derude i landet, og til jeres familier og kære. Håber at 2004 bliver det bedste år for alle derude. Nu er det hvert fald i gang :-))



This page is powered by Blogger. Isn't yours?