<$BlogRSDUrl$>
Eksempel på brug af Date object


søndag, august 29, 2004

I dag skete det så.. Det som jeg i den sidste ende godt vidste var uundgåeligt. Jeg bryder mig om at det er sket, og det sker helt klart alt for tidligt (som det nu engang har for vane for). Det er et ubehageligt tegn på at nu skal livet besværligøres for en sådan en som mig. Det var i dag den første morgen hvor det var mørkt da mit ur ringede.. Nu bliver det svært at komme op resten det næste halve år!... ØV



lørdag, august 28, 2004

Har brugt dagen i dag på at stene lidt rundt i Tivoli. Der er er maddage i den her uge, og jeg har derfor brugt tid på at klappe en ko, som egentlig er et utroligt nuttet dyr (på trods af størrelsen. De havde også fremskaffet et par nuttede smågrise som så blev udnævt til klappegrise. Ud over det var der også indvandring af hunde i Tivoli i dag. Så en masse klappen og nussen skuller der til når man nu er sammen med en af jordens største hundeelskere. Well mine bukser lugter af ko.. de blev lige tygget lidt. Men en dejligt hyglig dag i tivoli var det da :)



Vil lige starte med at sige tak for en rigtig hyglig Blogradiofest. Rigtigt vellykket, og godt initiativ :)

På vej hjem fra den her alletiders Blogradiofest løb jeg ind i hvor hurtigt politiet kan være..
Havde brug for lidt proviant på vejen, så smuttede lige et smut indenom 7-eleven på Amagerbrogage på vejen hjem.
Da jeg træder ind af døren hører jeg den her mand sige "Hvassår.. har du så stjålet noget i dag?" Til en ung indvandre gut. Indvandregutten bliver selvfølgelig overasket og spørger " hvad mener du med det" hvortil at danskeren pænt siger.. tjaa.. jeg har jo set at det er sådan noget sådan nogen som dig gør!!" Herfra kører den egentlig, og snakken bliver til en diskution og efter en del forgæves forsøg fra den stakkels butikspige på at bryde ind og sige at det ikke er stedet at diskuterer den slags, ringer hun til politiet. Hun har knapt lagt røret på da jeg ser de første blink, og før jeg er noget ud af butikken står der 3 vogne foran.

Jeg kan stadig ikke forstå hvorfor det var så vigtigt for den her danske mand at blive ved med at provokerer en ellers ganske fredelig gut. Jeg bliver helt flov på hans vegne at en voksen mand opfører sig så pinligt overfor en knægt der tydeligvis ikke har gjort ham noget. Nogengange er folk bare for meget!!



fredag, august 27, 2004

hmmmmm TØJKRISE... må straks en tur over og se om der ikke er bare en lille bitte tingder kan få mig til at se ud som om jeg har købt tøj de sidste 20 år. Kan jo ikke dukke op med en las i aften :p

[Update: Intet at få i butikkerne her.. så i må leve med det som det er!]



torsdag, august 26, 2004

Jeg har brugt min eftermiddag og aften i dag med Tone Hygget rundt i Københavns gader og gladeligt fået hende til at spenderer en masse penge. Af en eller anden grund har jeg den virkning på hende at hun altid køber en hulens masse når jeg er med.. Tænker på om det har noget at gøre med at min egen trang til at købe ofte er uforløste. Min SU tillader ikke de store investeringer hvis der skal betales regninger. Oh well uanset hvad synes jeg jeg gjorde mig fortjent til den milkshake min gode påvirkning kostede hende. I øvrigt købte hun en ganske fin ting som jeg glæder mig til at modtageren ser :p



For første gang nogensinde har et blogindlæg fået mig til at fælde en tåre. Jeg synes det er dybt uretfærdig, og mine mest varme og medfølene tanker går til Frederikke og Ulrik..

I aften vil jeg sætte lys i mit vindue for det lille liv som blev alt for kort.



tirsdag, august 24, 2004

Mine fødder er kolde, mine vinduer er våde, mine gardiner er trukket for så jeg ikke kan se hvor gråt der er derude. Kan høre regnen i det vindue jeg stædigt holder åbent.. Det kan bare ikek være så tæt på at slutte.. sommeren, varmen og lyset om aftenen, og endnu værre lyset om morgenen så det bliver endnu sværere at komme op tidligt.. Kan vi ikek skyde det uundgåelige.. bare et stykke tid.. kom nuuu.....

På den anden side.. den her vinter har jeg nok en til at hjælpe mig med at holde varmen.. Så gør det nok ikke så meget ;)



fredag, august 20, 2004

Jeg vil påstå at min kat er doven når hun skal ligge ned og drikke. På den anden side, så bruger hun resten af dagen på at styrte rundt og lave ballade, vælte ting og undersøge papirkurv.
Spurgte i går Dyrlægen om hvornår jeg skulle slæbe hende til stearilisation, og svaret var efter første løbetid, og at jeg ville se at hun var i løbetid hvis hun styrtede rund og miavede hele tiden og var meget aktiv. Måtte pænt fortælle den flinke dyrlæge at det havde hun faktisk gjort siden jeg fik hende som 14 uger gammel ;)



Wow.. de har lige spillet Gasolin med Stræf af en dråbe i radioen.. Tror ikke jeg har hørt den siden jeg boede hjemme. Føler mig pludseligt i et øjeblik sat tilbage på mit teenageværelse, hvor jeg søndag efter søndag efter søndag sad og lyttede til P4 I P1. Trofast hver søndag i 3 år. Og jeg grad da de sluttede, ja jeg gjorde. Mine mange stunder i vinterens aftenmørke med værelset indhyldet i stearinlys, og papiret hvor jeg tegnede og skrev lå på skrivebordet. Konvelutterne med det Barometerlegat jeg så stolt fik 3 gange, og stille T-shirten i skabet. De mange lange følsomme breve, og digtene som gjorde så ondt at skrive, men som lettede tankerne når de var væk. Elskede mine søndag aftener foran radioen, de var et vidunderligt fristed, som forsvandt da de lukkede p4 i p1. Selv da de genåbnede barometeret, blev det aldrig helt det samme. Det blev aldrig rigtigt at det ikke var de sene aftener, men blev startet klokken 20, det virkede heller aldrig når der ikke var hele p4 i p1 før, med alle lytterkommentarene på deres telefonbåndoptager. Det luttede for mig der. Og de gange jeg har hørt det efter det startede op igen har det slået mig hvor meget brevene nu minder om dem før, men jeg er vokset fra dem for længe siden.



Jeg har efterhånden måtte erkende en svaghed. Så her til aften en dokumentart på DR 2 der hed "Larger then life". Den handler om bollywoodfilm. Og man kommer lidt bag kulisserne i den indiske filmverden.

Jeg blev personligt helt solgt da jeg første gang så Devdas, Al pladderromancen dansen og pragten. Inderne tør være superromantiske i deres film og gå linien helt derud hvor de fleste vestlige filminstruktørere har givet op. Jeg elsker det overdrevede pompøse, og kærlighedsscenerne der ikke foregår i et soveværelse, men dansene og syngene, og egentligt meget mere sensuelt.

Hvis det ikke var fordi jeg ikke har nogen anelse om hvor jeg skal få fat på nogen af de her film med dansk undertekster, ville jeg nok have en samling af dem der kunne drive et hvert dansk hankøn til vanvid ;)



torsdag, august 19, 2004

Nogen ting virker ikke helt logisk på mig. For eksembel den hygsomme metro vi har der skulle køre så fint gennem byen.. Det altså lige hvis man ikke har tænkt sig at bevære sig ud søndag efter 20, for på det tidspunkt kører den ikke fra Christianshavn og udeefter.. nogensinde!!!

Efter i flere søndage i træk at have set det skilt på vej hjem fra arbejde om at der ikke kørte toge fra Christianshavn til Lergravsparken søndag aften, kunne jeg altså ikke nære mig for da jeg var på vej hjem i søndags, at spørge en metromedarbejder om hvor længe det skulle stå på. Hans svar var pænt og høfligt " langt ud i fremtiden, sporene skal jo vedligeholdes" Hvorefter jeg i min undren spurgte om den ikke var forholdvis ny metroen (hvilket jeg jo mener den er). Men nej den skulle da vedligeholdes alligevel. Så er det bare jeg tænker, hvad er det for noget makværk de har lavet hvis det ikke kan holde til at blive brugt, og hvorfor bygger man en metro der skal vedligeholdes stort set alle søndage i året?

På vej hjem her til aften skulle den sørme også vedligeholdes.. jeg forstår det altså ikke helt. Det skulle være så let.. Skulle det ikke???




onsdag, august 11, 2004

Ok nu trænger det.. jeg vil nu trodse mine prinsipper om at rengøring ikke er noget man gør mens det er godt og rart vejr. Så nu vil jeg kaste mig over det og se om stedet her kan blive helt vellugtende igen. Der bliver lavet tag på den anden side af gaden, og støvet fra det ligger som et tæmppe over mit gulv, så uanset hvor lidt jeg havde lyst til at bryde med mine principper kan jeg altså ikke holde til et gulv der føles sådan under de bare fødder. Og at lukke vinduerne er altså ikke en mulighed ;)

Og så lige en ting.. hvorfor kommer hjemisbilen aldrig når jeg lige har bestemt hvad jeg vil have.. såååå uretfærdigt!!!




tirsdag, august 10, 2004

Tænk at være kat i det her vejr. Jeg nyder at jeg kan sidde i min tynde sommerkjole, men mine stakkels dyr ligge og gør sig lange på det kølige toiletgulv mens de forsøger at smide så meget pels som overhovedet muligt. De er sløve, og vandskålen skal fyldes op minds 2 gange om dagen. Vinduerne er så åbne som overhovedet muligt med to rovdyr på 5. sal, og brisen fra de åbne vindue bliver nydt i fulde drag.
Hvad kattene ikke nyder gør jeg til gengæld.. jeg er VILD med at jeg ikke behøver at tage overtøj på, at man kan spise sig mæt i frugt og glemme aftensmaden, at det endelig er muligt for alvor at kalde det sommer herhjemme. Og i aften skal der grilles i gården skal der. ÆLSKER sommeren :)




søndag, august 08, 2004

Ok det kan godt være mig der er en smule sart. Men på en eller anden måde kan jeg på ingen mulig måde se hvorden det kan forstås som en chamerede bemærkning når "Strandløve" på Islands brygge køre kundt på skateboard på molen, og bræger vidt og bredt om at det er for at serviserer kvinderne.. Men ok.. det er nok bare mig der går og blive ren smuuule frastødt :p




This page is powered by Blogger. Isn't yours?